Täna avatud 10:00 - 20:00

Vaata asukohta

Jõulud 2019

Jõululummus on maagiline Horteses. Ootame sind ainulaadsesse jõulumaailma, et saaksid tutvuda nelja erineva jõulutundest tulvil jõulukollektsiooniga:
Leia postkastist või lae alla siit selleaastane kollektsioone tutvustav jõulukataloog

Imedemaa

Roosades ja heledates toonides rohkete muinasjututegelastega armas ja õrn kollektsioon paelub kindlasti printsessieas pisikesi tüdrukuid ja romantilise hingega inimesi, kes teavad, et unistada tasub, sest head soovid täituvad.

Jõulunostalgia

Kollektsioon võtab kokku peretraditsioonidega loodud jõulutunde, kus klassika ei muutu kunagi vanamoodsaks. Au kohal on traditsioonilised rohelised, punased ja kuldsed toonid, mida rikastavad vanu armsaid esivanemateaegu meenutavad detailid. Aga nagu me teame, detailides peitubki võlu.

Jäämuinasjutt

on kollektsioon, mis inspireeritud meist, kui põhjamaarahvast, kus kõige pidulikum on loodus ise sätendavate lumekristallidega. Kollektsiooni tonaalsus on siniste, hõbedaste ja valgete toonide kombinatsioon.

Sametine luksus

kõige pidulikum kollektsioon, kus kuninglik pidulikkus saab pehmuse ja väärikuse sametise puudutusega.