Täna avatud 10:00 - 20:00

Vaata asukohta

BugsforPets – uue generatsiooni koeratoit

BugsforPets koeratoitudes kasutatavad putukad kasvatatakse Euroopas. Peamiselt kasutatakse Hermetica Illucens ehk paremini tuntud kui “Must sõdur” või must kärbes. Nendel putukatel on kõrge toiteväärtus ning need sisaldavad palju asendamatuid aminohappeid ja antimikroobseid rasvhappeid. Putukproteiin on väga hästi seeduv. Sisaldades olulisi aminohappeid ning häid küllastunud ja küllastumata rasvhappeid, mõjub see hästi soolestiku mikrofloorale. Hea soolestiku tervis peegeldub koera üldises tervises ning suurepärases läikivas karvkattes.

Sobib kõikidele tõugudele, eriti hästi koertele, kellel on talumatus “klassikaliste” valguallikate suhtes. Toit sobib hästi ka “välistava dieedina” kuna ei sisalda muid valke ega rasvu, on madala rasvasisaldusega ja ei sisalda teravilja.

Toote omadused:

  • Üks “loomne” valguallikas, sisaldab 21% kuivatatud putukaid
  • Süsivesikute allikana kuivatatud kartul, herned, bataat
  • Tagab terve naha ja karvkatte
  • Toetab immuunsüsteemi
  • Teraviljavaba

Kergesti seeditav, mis teeb need sobilikuks ka tundlikumale koerale. Hüpoallergiline, aitab vältida üldisi allergeene. Hästi sobiv ka tasakaalustatud dieedi puhul.

Putukvalguline kuivtoit on saadaval Horteses.

Vaata videot siit

 

 

Seotud teemad