Täna avatud 10:00 - 20:00

Vaata asukohta

Chihuahuade trikitund

Sülekoerad on oma iseloomult aktiivsed ja nutikad, ainult toas istumine või kotikeses kaasas loksumine ei tee meie väikeseid sõpru õnnelikuks. Rõõmsat tuju loovad mängimine ja põnevad väljakutsed, eriti koos peremehe/perenaisega ja teiste koertega.

Kahel korral nädalas kogunevad Mustamäele spordiklubi Koerus treeningsaali päkapikumõõtu chihuahuad, pomeranianid, vene toy terjer ja yorkshire’i terjerid. Seda põhjusel, et Chihuahua Sõprade Liit korraldab siis chihuahuade trikitundi. Algselt oligi trikitund mõeldud just chihuahua tõugu koertele, et nad ka halva ilma korral saaksid rohkem liikuda ja omavahel suhelda, kuid juba varsti hakkasid ka teist tõugu koeraomanikud meie trenni vastu huvi tundma. Seega kõik on oodatud.

Kui koerad on juba piisavalt sportinud ja kehalist koormust saanud, hakkame trikke harjutama. Igas tunnis on uus takistusterada ja uus trikk, mida peab ka kodus harjutama. Mõnele koerale meeldib rohkem sporti teha, mõnele sobib aga rohkem nuputamine ja trikkide õppimine. Vaata videosid, mida kõike lõbusat koos oma koeraga teha saad.

Tekst ja videod: Chihuahua Sõprade Liit

Seotud teemad